SocialMediaSocialMedia – Perry Mulder is The Voice of TomTom

TomTom

Aangepaste stemmen konden wij al lange tijd toevoegen aan TomTom. Nu heeft TomTom een nieuwe officiële stem ‘gecrowdsourced’. Perry Mulder is de winnaar van The Voice Of TomTom. In deze competitie ging TomTom op zoek naar de nieuwe stem voor de bekende navigatiesystemen. De jury besloot dat de stem van Perry de origineelste, grappigste en opvallendste was van de ruim tweehonderd inzendingen.

The Voice

The Voice Of TomTom ging 8 juni 2015 van start. Een maand lang kon iedereen zijn of haar stem uploaden op de Facebookpagina van TomTom en kon er worden gestemd op de inzendingen. De tien populairste stemmen werden in ieder geval beloond met een TomTom 5100 navigatiesysteem. Hij mag als winnaar zijn eigen navigatiestem gaan inspreken. Perry over zijn overwinning:

Het was altijd al mijn droom om mijn eigen stem op navigatiesystemen terug te horen, maar dat leek onmogelijk.

“Ik zat in het buitenland toen een vriendin me op The Voice Of TomTom wees. Ik heb me meteen opgegeven en iedereen die ik ken, opgeroepen om op me te stemmen. Toen TomTom me belde dat ik had gewonnen, heb ik een half uur lopen springen. Ik vind het een super eer dat ik de kans krijg om de nieuwe stem van TomTom te zijn!”
Perry’s stem zal in de herfst te downloaden zijn voor alle TomTom navigatiesystemen.