Promotie Events

Perry Mulder Productions organiseert ook promotionele activiteiten voor verschillende bedrijven en producten.

Dead Island
Voor de release van het zombie-spel Dead Island heeft Perry Mulder Productions ervoor gezorgd dat er tijdens een evenement in het beursgebouw diverse zombies uit het spel rondliepen om de bezoekers angst aan te jagen.

Dead Island Riptide
Tijdens het pers-evenement ter promotie van de nieuwe Dead Island game heeft Perry Mulder Productions geregeld dat daar een flink aantal zombies rondliepen, samen met de held uit de game. Er waren verschillende soorten zombies, van net geïnfecteerde zombies tot aan zwaar geïnfecteerde zombies.


World War  Z
Ter promotie van de DVD en Bluray release van de film World War Z  zorgde Perry Mulder Productions voor een grote zombiewalk door het centrum van Amsterdam. Ongeveer vijftig man werden op een locatie in Amsterdam omgetoverd tot zombies van verschillende gradaties.

Dexter Funeral Party
In Amsterdam werd de start van het allerlaatste seizoen van de populaire tv-serie Dexter groots ingeluid. Tijdens een persevenement zorgde Perry Mulder Productions voor figuranten die met een rouwstoet met koets door Amsterdam heen liepen. Daarnaast was er bij de ontvangst een ‘begravenisondernemer’ om de bezoekers welkom te heten. Tijdens de borrel was er een alibi-verschaffer, die gasten een goed alibi verkocht en een huisvrouw die vol enthousiasme over haar schoonmaakproducten (bloedvlekverwijderaar e.d.) vertelde. Lees hier meer.

Rouwstoet bij aankomst Zuiderkerk, Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

Jack Ryan