PMP 48 Days Film Project Week 7

Perry Mulder Productions

48 Days Film Project

Bijna is het zo ver…

Het einde komt nu toch echt in zicht en eigenlijk willen we dat nog niet.
Deze week hebben we weer afscheid genomen van enkele rollen. Zaterdag hebben we de laatste draaidag gehad van drie van hen en ondanks de regen en korte hagelbui in de ochtend, hebben we de scene goed kunnen afsluiten. Zelfs de zon kwam nog even om het hoekje kijken.
We hebben nu afscheid genemen van bijvoorbeeld onze kleine hoofdpersoon, Ilja van Dishoeck. Het was erg leuk om met hem on set te zijn en hij deed het ook hartstikke goed. Zo heeft Caroline Lichtenberg, een van onze vrouwelijke rollen, heeft ook nog een leuk bericht achter gelaten.

 “Wat een heerlijke tijd heb ik gehad met jullie. We hebben er keihard voor geknokt, gelachen, gegild, hebben op het randje van krankzinnigheid gezeten of misschien er af en toe soms wel overheen. Ik heb genoten van een supertijd en ook veel geleerd. Ben erg benieuwd naar het resultaat, al zal dat vast awesomesaus zijn. Heel erg bedankt aan de crew en cast. Veel plezier vanavond met weerwolven, ik drink er vanavond eentje op jullie. Heel erg bedankt voor de toffe tijd en hopelijk tot een nieuwe samenwerking. Tot op de viewing, of borrel of op de rode loper Caroline, aka Elizabeth.”

Erfenis

Er is nu ook een facebookpagina voor Erfenis, hoe cool is dat? Je kan hier lid van worden en ook de updates volgen door hier te klikken.

Natuurlijk je ook nog steeds ons steunen via de Cinecrowd actie door op de onderstaande button te klikken.
Eerdere nieuwsbrieven gemist? Kijk dan gauw op de website! Wij willen jullie natuurlijk niets laten missen 😉
Cinecrowd
Nieuwsbrieven