PMP 48 Days Film Project Week 6

Perry Mulder Productions

48 Days Film Project

Afscheid nemen bestaat niet…

Afgelopen week hebben we afscheid genomen van enkele van onze acteurs. Hun rol zit er al op en we hebben erg genoten van hen. Wij nemen dan ook niet echt afscheid, maar zien dit eerder als een start van een goeie samenwerking.

Hier is wat zij er zelf over te zeggen hadden:

Ruud Borra
Hi crew en cast, 48 days was voor mij een heel nieuwe filmervaring, en echt: het was een moordtijd! Heerlijk om een team met zoveel talent, tomeloze inzet en aanstekelijk enthousiasme te ervaren! Er is voor velen nog een berg werk te verzetten, maar we gaan ongetwijfeld samen een prachtresultaat bewonderen. Tot gauw ziens!

Erwin Eerland
Het zit er op.
Ik ben er klaar mee !!!
Was toch wel een leuke tijd.
Heb het erg naar mijn zin gehad.
Ik hoop jullie spoedig weer te zien, en voor sommigen van ons, spoedig weer mee te werken.
Veel plezier nog…en eh…maak er wat moois van. 

keihard aan het editen
de set wordt weer opgebouwd
Inmiddels zijn bijna alle scenes gedraaid. Afgelopen zaterdag was een van de grote scenes ook aan de beurt en het voelde echt als een overwinning toen die er eenmaal opstond. En om het te vieren, werd er een klein feestje gehouden. All work and no play, makes the 48Days crew cranky ;)Naast het vieren van een feestje werd er ook keihard gewerkt aan de edit van de film, want zonder edit zou de film raar in elkaar zitten, natuurlijk. De scenes worden nu in goede volgorde achter elkaar gezet, en er wordt gekeken naar welke beelden en geluid het beste zijn. Er wordt muziek gemaakt en dit onder de film gezet, om zo sfeer te geven.

Wat Perry hier zelf over zei:
“Wat een rush, wat een rollercoaster! Zowel van energie, als emoties (90% super positief) maar wat een tijd al in 2015! Momenteel bezig met mijn eerste “lange” film. En wat gaan we lekker. Echt top mensen om me heen!
Dit weekend hadden we 1 van de 2 grotere scenes. Wat was het weer leuk en uitdagend. Kinderen regisseren is toch wel een vak… merkte dat ik soms toch een beetje stress er van kreeg, maar in a good way!  1 van de spelers moest namelijk een stunt doen en gelukkig ging dat allemaal goed!
Super tijd gehad! Nu de laatste dingen nog plannen met Nisse Eimers en Jolijn van Ginkel. Maar iedereen nu al bedankt voor jullie fantastische inzet!”

de kids hebben het ook naar hun zin!
Natuurlijk je ook nog steeds ons steunen via de Cinecrowd actie door op de onderstaande button te klikken.
Eerdere nieuwsbrieven gemist? Kijk dan gauw op de website! Wij willen jullie natuurlijk niets laten missen 😉
Cinecrowd
Nieuwsbrieven