PMP 48 Days Film Project Week 5

Perry Mulder Productions presenteert 48 Day Film Project 2015

Perry Mulder Productions

48 Days Film Project

Wat een week!

We hebben nog maar 3 weken om alles af te krijgen. Iedereen verbaast zich er eigenlijk over, over hoe snel de tijd kan gaan als je bezig bent met een film.
Zo hebben we afgelopen week één van de grootste scenes uit de film geschoten. En toch… het voelde niet zo zeer als een hele grote scene. Hij was wel erg belangrijk, maar het was toch relaxt. We hadden voor het eerst ook figuranten die mee deden, waardoor het toch groter werd.
De scene was sterk, gewaagd en emotioneel. En dit samen zorgde voor een hele mooie opname dag. De locatie was perfect en erg mooi, kleine meevaller die de scene goed deed. Perfecte set aankleding van ons team. Wanneer alles zo samen valt, kun je jezelf gelukkig prijzen.

Het grootste nieuws is misschien wel dat we nu eindelijk een passende titel gevonden hebben voor de film. Na het schieten van de scene, zijn we nog even gezellig wezen bankhangen met een groepje en begonnen we te sparren over de film titel. De werk titel eerst was Requiem. Een mooie titel, maar veel mensen dachten daarbij aan Requiem for a Dream (gave film, maar niet zoals die van ons). Nu hebben we dan eindelijk een titel waarbij iedereen zoiets had van YES!

De Erfenis

Het klinkt niet alleen erg spannend, maar voelt gewoon goed. Het past zo goed bij het verhaal, dat we het niet eens hoeven uit te leggen hoe geladen de titel is. Maar, dat zou je ook niet anders verwachten bij een genre als psychologische thriller.

Natuurlijk je ook nog steeds ons steunen via de Cinecrowd actie door op de onderstaande button te klikken.
Eerdere nieuwsbrieven gemist? Kijk dan gauw op de website! Wij willen jullie natuurlijk niets laten missen 😉
Cinecrowd
Nieuwsbrieven