PMP 48 Days Film Project Week 4

Perry Mulder Productions

48 Days Film Project

De tijd is doormidden…

Week vier hebben we inmiddels ook al achter de rug en hiermee is ook onze 48 dagen al doormidden.
het was een drukke week. waar het vooral ook ging om sets opbouwen. Hoe vaak hebben we  inmiddels de locaties al om moeten gooien? Dat weet niemand! Maar het wordt met veel liefde gedaan, want iedereen is nog steeds razend enthousiast over het project.
Er zijn al weer enkele scenes opgenomen en het einde nadert beetje bij beetje. Het script krijgt zijn uiteindelijke vorm en er staat zoveel te gebeuren nog,.. Zouden we op tijd klaar zijn?

Hoe meer we draaien hoe spannender de film wordt. Helaas ondervinden we ook enige vertraging door treinen die niet rijden en mensen die opgehaald moeten worden. We krijgen mooie winterse taferelen voor onze kiezen, wat mooie plaatjes zou kunnen opleveren, maar helaas blijft de sneeuw niet lang genoeg liggen. Het wisselende weer doet vooral een beroep op onze creatieve organisatiekunst. Het is pittig, maar we gaan gewoon keihard door! Door weer en wind, of sneeuw in dit geval…

We kunnen wel een klein tipje van de sluier voor jullie oplichten. Een gedeelte van de film speelt zich af in een virtuele wereld . Hoe of wat gaan we nog niet zeggen, maar de scenes zijn voor 80% gedraaid inmiddels.
Een ongeluk zit in een klein hoekje soms. Deze week is er ook een muur verbouwt. Dus naast het filmen, wordt het huis ook nog eens opgeknapt. Of… toch niet?

Je bent inmiddels hartstikke benieuwd geworden naar de film, natuurlijk. Dat is ook wel te begrijpen 😉
Maar wij waren eigenlijk ook benieuwd naar wat onze cast en crew zelf van de film vond. Dus, dat hebben wij hen gevraagd…Robin de Ridder (Best Bioy) – “Het is een georganiseerde chaos. Een typische Perry Mulder Productie met een bizar verhaal en lange zware maar ook weer relaxte draaidagen. Ik ben enorm benieuwd en nieuwsgierig naar het eindresultaat van dit spannende project!”Edwin Eerland (Acteur) – ” Van alle producties waaraan ik heb meegedaan, nog nooit zoiets als dit meegemaakt. Openheid, vriendelijkheid maar toch ook gedreven. Alles kan. Top mensen, nog een paar van dit soort draai dagen. ”

Ferry Hille (Acteur) –  Hoi ik heb tot nu toe 2 dagen meegegedraait en heb 2 prachtige dagen gehad , lekker gastvrij en relaxed gewerkt. Nog 1 dag opnamedag te gaan voor mij, ik kijk er weer naar uit.

Jannie de Zeeuw – vd Boogaerd (schrijver) – Waanzinnig om binnen twee weken een filmscript in elkaar te draaien! Genoegdoening, maar ook stress, hahaha! Ik weet nu al dat ik een volgende keer dingen anders zal aanpakken Maar wat een geweldig avontuur!

Natuurlijk je ook nog steeds ons steunen via de Cinecrowd actie door op de onderstaande button te klikken. Binnenkort komen er nieuwe awards bij, we hebben namelijk dvd’s gekregen die wij mogen weggeven  bij een donatie. In deze film, Tot De Dood Zwijgt, heeft Perry Mulder zelf mee gespeeld.
Maar ben je benieuwd naar wat hij nog meer gedaan heeft? Kijk dan bijvoorbeeld hier naar – InterventionsEerdere nieuwsbrieven gemist? Kijk dan gauw op de website! Wij willen jullie natuurlijk niets laten missen 😉
Cinecrowd
Nieuwsbrieven