PMP 48 Days Film Project Week 3

Perry Mulder Productions

48 Days Film Project

En dat was week drie…

Zo ben je bezig met voorbereidingen en zo heb je de eerste draaidagen alweer achter de rug. We zijn volop bezig met sets klaarmaken, script uitschrijven en oefenen, om dan uiteindelijk voor de camera een geweldig stukje neer te zetten.
Zijn we tevreden? Zeker weten! Perfecte casting geeft onze karakters meer leven, kleine pareltjes die we per ongeluk nog filmen die zoveel mee geven aan de film, en ook de eerste props zijn gebruikt.
Inmiddels hebben we ook de eerste verjaardag al gevierd, omdat onze eigen Perry Mulder de mooie leeftijd van 30 heeft bereikt. Wij wensen hem allemaal nog een geweldige tijd toe.

Nog een nieuwtje dat wij jullie graag willen vertellen, is dat jullie ons nu ook kunnen steunen! Onze Cinecrowd actie is up en running. Via Cinecrowd kunnen mensen geld doneren aan het project om ons te helpen. Alles wordt zonder budget gedaan, dus alle donaties zijn welkom. Naast dat jullie ons hier enorm mee steunen, geven wij jullie hier ook wat voor terug. Ja, uiteraard zetten wij een prachtige film neer, maar dan kun je natuurlijk ook nog wel een beetje extra krijgen, toch? Gewoon omdat wij mensen graag willen bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons project hebben. Je kunt al beginnen met doneren vanaf 5 euro. Doneer je bijvoorbeeld 25 euro. dan komt jouw naam bij de aftiteling van de film te staan. Doneer je 60 euro, dan mag je een paintball gun leegschieten op Perry Mulder! Zo heeft eigenlijk iedere donatie wel een leuk staartje.
Ben je benieuwd hoe je kunt helpen? Kan dan gauw op de site!