PMP 48 Days Film Project Week 2

Perry Mulder Productions

48 Days Film Project

Another week, another update
Wat gaat een week soms toch snel. Even knipperen en poef! Weer een week voorbij.
De audities zijn geweest en we hebben nu bijna de hele cast compleet. Het script is zo goed als klaar en er is al veel geregeld met betrekking tot props en set styling.
Mensen komen met nieuwe ideeën en binnen no time krijgen we het zo goed als geregeld. Iedereen werkt als een geoliede machine, lijkt het wel. En wij kunnen daar niet blijer mee zijn!
Ook wij hebben een paar kleine tegenslagen gehad (iets met gescheurde enkelbanden en mensen die helaas moesten afzeggen omdat ze werk krijgen, wat wij ze van harte gunnen natuurlijk!), maar we blijven het positief inzien. En dat moet ook wel met alle steun die wij van mensen krijgen.

Het script team ging soms tot diep in de nacht door om alles op papier te zetten, met af en toe een kleine pauze omdat ze anders vierkante ogen kregen. (en dan zit er ineens een clown op de bank). Maar wat zijn wij trots op deze kanjers! Zonder hen was de film heel anders geweest. Iederen zit op hetzelfde niveau en dan gaat het ineens razendsnel!

Wij zijn nog steeds opzoek naar mensen voor de cast en doen ook even een oproepje via deze nieuwsbrief. Zo zoeken wij bijvoorbeeld nog een jongetje van 6/7 die ons team komt versterken.
Ben je benieuwd en wil je ook auditie doen? kijk op de site van PMP voor meer informatie.