PMP Movie Night 2014


Wat?

Een avond waar Perry Mulder Productions laat zien waar het is begonnen en waar het nu staat. De films die worden vertoond zijn gemaakt door, of in samenwerking met, Perry Mulder Productions. Na de vertoning van enkele korte films is deze speciale filmavond nog niet ten einde. Het hele aanwezige filmgezelschap wordt meegenomen naar de Horror Nights die ook in Hilversum plaatsvinden. Perry Mulder Productions helpt de Horror Nights qua organisatie en wil deze freaky spookhuizen dan ook zeker aan zijn gasten laten zien.

Waar?
Deze bijzondere filmavond zal plaatsvinden in het (oude) JT gebouw op de Markt in Hilversum. Het vervolg van de avond, de Horror Nights, zijn aan de Larenseweg 50, dit is 10 minuten lopen vanaf CS Hilversum.

Wanneer?
Zondag 14 september 2014, het evenement begint om 18.00u.

Waarom?
De opbrengsten van dit evenement tellen als een “crowdfund-actie” voor Perry Mulder Productions. PMP heeft een leuk en uitdagend nieuw project genaamd “Witch!” op het oog wat hij graag wil gaan realiseren. Om hier een goede start mee te kunnen maken wil hij met de opbrengsten van de première avond een trailer maken voor de film die hij uiteindelijk wil gaan realiseren. Aan de hand van de trailer is het plan om een kickstart actie te beginnen om deze film realiteit te maken.

Perry Mulder Productions staat voor “belevenis”. Dit is een waarde die Perry Mulder hoog in het vaandel heeft staan. Dit is ook een van de redenen waarom deze première avond is ontstaan. Hij wil niet ‘gewoon’ om geld vragen, hij wil mensen een echte belevenis bieden. Perry Mulder: “In plaats van mensen om geld te vragen voor mijn volgende film project, zo organiseer ik gewoon een evenement, zodat mensen iets “tastbaars” hebben. Ik wil dat iedereen een super avond heeft!

Dit is een belevenis die je niet wilt missen!!
Perry Mulder: “Ik heb er zin in!