Crew – 48 Days Film Project

Wij gaan dit spannende avontuur aan met een team van gedreven mensen “uit het vak”.
Hier stellen wij al enkele van de mensen van onze crew aan u voor:
D.O.P’s:
Jesper Blok
Perry Mulder
Joris Sluiter.

Editor:
Joris Sluiter

Gaffer’s:
Maarten van Mourik
Maarten van Mourik is full time lichttechnicus voor show en theater techniek. Maar zijn tweede passie is filmbelichting. Daar draait het juist om de kunst van het weg laten.

Jan van Ooijen
Jan is filmmaker met een liefde voor beeldtaal. ‘Niet vertellen, maar laten zien’ is zijn streven. Zo heeft Jan met zijn team Rosebud al aan acht 48hours deelgenomen. Jan won in September 2014 met zijn film STAR de prijs voor beste film op het nieuwe filmers filmfestival.

Robin de Ridder

Best boy:
Maarten van Mourik
Maarten van Mourik is full time lichttechnicus voor show en theater techniek. Maar zijn tweede passie is filmbelichting. Daar draait het juist om de kunst van het weg laten.

Composer:
Jesse Heslinga
Jesse is componist voor films & games. Zijn doel is om door middel van muziek iets aan een film toe te voegen wat niet met woorden te beschrijven valt. Hij heeft o.a. de muziek geschreven voor de film STAR van regisseur Jan van Ooijen, die de prijs ontving voor beste film op het Nieuwe Filmers filmfestival & voor de film Jack Thompson: Fighting Evil van Doorn|Eden Films, die de prijs voor best film ontving op het Made By You Film Festival 2014 in Eindhoven.

Script team:
Jannie De Zeeuw-vd Boogaard
Jannie is moeder van drie kanjers en leert haar kinderen dat het mogelijk is je dromen te leven. Vijf jaar geleden is zij ook eindelijk haar eigen weg ingeslagen. Naast het zelf schrijven van verhalen, vindt ze het vooral fantastisch om andere schrijvers te coachen met hun verhaal én hun schrijverspad. In 2012 heeft Jannie De Schrijverin opgezet en is ze naast redactrice bij een kleine uitgeverij nu ook een gewaardeerde schrijfcoach. Ze is vastberaden om auteurs in de fantastiek verder te helpen, zowel in het binnenland als in het buitenland. Over meedoen aan dit 48 days project zegt ze: het hele team leeft deze droom en ik ben er trots op er deel van uit te maken!

Lisanne Ortsen
De inmiddels 24-jarige Lisanne won in 2012 een schrijfwedstrijd en debuteerde met haar kort verhaal ‘Twee gezichten’ dat lovende recensies ontving. Sindsdien is ze in zes bundels verschenen, heeft ze de Baarnse Literatuurprijs 2014 op haar naam staan en komt haar debuutroman ‘De vlucht’ in februari 2015 uit.

Mark van Dijk
In 2010 debuteerde Mark van Dijk met de Young Adult thriller Kwade geest. Een spannend verhaal over vriendschap, liefde en de dood. In oktober 2012 kwam zijn tweede boek uit, de thriller Bloeddorst, die een jaar later al de derde druk bereikte. In 2014 heeft Van Dijk zijn eerste kinderboek afgerond; Het Mysterie van de Poldergruwel. Een avontuur dat hij moest schrijven, omdat het verhaal hem maar niet losliet. Ook zijn volgende boek begint al aardig vorm te krijgen. Hij schrijft omdat hij dat leuk vindt. In een interview zei Van Dijk: “Het is fantastisch om personages tot leven te zien komen en dingen zien doen die ik van te voren niet voorzien had.” Over meedoen aan het 48 days project zegt hij: “volg je hart en doe waar je in gelooft, wat het ook is!”

Story board:
Karin van de Kuilen
Karin van de Kuilen loves to make unique art and weird creations. As a freelance illustrator, (live) painter, a creative thinker, she makes people happy by creating their fantasies on paper,
canvas, walls, objects and many more materials at hand. With many years expiernce in webdevelopment and printing Karin also creates beautifull logo’s and websites, flyers, posters and other advertisements.
With a great passion for creating things she developed a great skill in illustration, character development and photography/photomanipulations.