Cast – 48 Days Film Project

Wij gaan dit spannende avontuur aan met een team van gedreven mensen “uit het vak”.
Hier stellen wij al enkele van de mensen van onze crew aan u voo

Cast:

Nisse Eimers – Marcel

Caroline Lichtenberg – Moeder 

Jolijn van Ginkel – Amber

Romy – Brechtje
Romy begon toen ze 3 jaar was in een korte film. Sindsdien heeft ze de smaak te pakken en heeft ze aan verschillende (korte) films en series meegedaan, oa dokter Deen seizoen 2. Dit is haar eerste 48days project.
In de toekomst hoopt Romy nog meer te kunnen doen in de filmwereld maar ook zeker in het theater. Haar toekomst droom…beroemd worden.

Ruud Borra – Walter de Bruijn, opa
Ruud is een acteur met passie. Hij is een man met achtergrond, het verleden is zijn leerstof en de toekomst is open. Hij heeft geen spijt, behalve van de dingen die hij níét geprobeerd heeft. Ruud blijft verkennen, ontdekken en durven; want geluk is een besluit, veranderen is leven.

Ferry Hille – Buurman
Het acteren is altijd al een hobby van me geweest en acteer dan al sinds mijn jeugd bij het amateurtheater. In het verleden (edel) figuraties gedaan. Sinds 2014 meer in (kort)films geacteerd en nu met veel plezier in deze film.

Femke Jouwsma – Notaris Van der Plas
Heeft in 2014 de Vakopleiding Film & Televisie Acteren afgerond aan Theaterschool De Trap. Was te zien in de tv-series  GTST en  Start Up. Speelde in een speelfilm en enkele korte films.

Alissa de Zeeuw – vriendinnetje
Alissa heeft een kleine rol in deze film en speelt het vriendinnetje van Brechtje. Alissa is zeven jaar en ze vindt dat de lessen bij Theaterschool Hofplein in Rotterdam altijd te snel voorbij zijn. Deze 48days is haar eerste filmproject en ze is er heel enthousiast over. Later wil ze juf worden én op een groot podium staan én nog een keer in een film spelen.