48 Days Film Project

Een complete film in 48 dagen bedacht, geschreven, gefilmd en ge-edit.

In 2015 gaat PMP van start met het 48 Days film Project. Na het maken van verschillende 48 hour projecten in de afgelopen drie jaar, was het nu dan echt tijd om de lat hoger te leggen. In 48 dagen zullen wij een complete speelfilm maken: van het schrijven van het script, het filmen van de scenes, het schrijven en opnemen van de filmmuziek om dan uiteindelijk aan het einde de film in elkaar te zetten en hier een prachtig geheel van te maken.

In dit project is het de bedoeling dat je binnen 48 dagen een speelfilm maakt van ongeveer 90 minuten en dit allemaal zonder budget.

Op 7 januari begint dit avontuur en krijgen wij van de organisatoren een voorval, een voorwerp en een zin die wij in de film moeten gebruiken. Verder zijn wij vrij om het naar eigen wens in te vullen. Dit houdt in dat wij bijvoorbeeld zelf een genre mogen kiezen en een cast en crew mogen samen stellen.

In december van 2014 zijn wij al begonnen met de voorbereidingen zodat wij in januari direct van start kunnen gaan. Wij zijn op zoek gegaan naar acteurs voor de film en crew leden (en zijn super blij met de mensen die nu al enthousiast gereageerd hebben). We hebben inmiddels ook een locatie gevonden waar we kunnen filmen, en we zijn nog druk bezig met sponsors en catering.

inmiddels is er ook al een nieuwsbrief in het leven geroepen waar wij mensen wekelijks op de hoogte zullen houden van de voortgangen, door middel van foto’s, filmpjes en kleine blogs.

Wil je deze niewsbrief ook ontvangen? Meld je dan hier aan!